Front-end

 

CSS / XHTML / BOOTSTRAP RESPONSIVE EXPERTS

 

Als experts op het gebied van HTML5, CSS2/3 en javascript gebruiken we de allerlaatste technieken en methodes. We gebruiken Bootstrap voor responsive framework. Ontwerpen worden pixel-precies en met alle gewenste visuele effecten geprogrammeerd volgens 3WC standaarden voor alle gangbare browsers. We gebruiken professionele tools voor het meten van snelheid en testen van browsercompatibiliteit. Klik hier voor een overzicht van platforms en browsers waarvan we een juiste werking van onze projecten garanderen.

 

We ontwerpen onze code in SVN versiebeheer, opdat wijzigen gestructureerd kunnen worden doorgevoerd. Voor optimale performance gebruiken we eigen CDN servers voor extra snelle laadtijd van de code en weergeven van uw website of applicatie.

 

Behalve als onderdeel van een project kunnen onze programmeurs op uurbasis worden ingehuurd of kunnen afzonderlijke werkzaamheden op fixed-price base worden gerealiseerd. Hierbij blijft een boo2 project-manager uw enige aanspreekpunt (tenzij u anders wenst).

 

We gebruiken geen templates, snippets maar programmeren code van scratch op basis van het ontwerp voor een optimale en cross-compatible browser rendering.

 

Een selectie van enkele recente uitdagende projecten:

 

http://maasblvd.nl

http://www.indiatravel.nl/en/

http://bergplaas.com

http://thehaguesecuritydelta.com

http://florijn.com

http://zevenmijls.nl

http://genesis-analytics.com

http://topic.is

http://hagemeyer.nl/

http://jobpromo.boodev.co

http://adgine.com

http://jobpromo.boodev.co

 

In 2013 hebben wederom twee van de 50 grootste reclame-bureau's uit Nederland hun vertrouwen aan ons gegeven. Verhoog uw geleverde kwaliteit en marge. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze aanpak, kwaliteit en werkwijze.

 

Bel 040 402 1092 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.image1
Met de professionele tool crossbrowsertesting.com testen we onze code op alle browsers en platforms
image3
Testen op alle combinaties browsers en apparaten is essentieel in ons ontwikkel proces